Vores store udvalg af tapeter sikrer at du kan skabe en hvilken som helst stemning i et rum. Tapetets mønster, farve og struktur har umiddelbart indflydelse på den subjektive opfattelse af rummet, dermed har du rig mulighed for at korrigere rummets optiske proportioner. Vores kunder kommer fra Kruså og resten af Sønderjylland.

Hvor kan man bruge tapet?

Hvert rum har sit formål. Derfor bør mønster og farve i tapetet i høj grad afhænge af, hvad rummet skal bruges til. I en lille entré hvor opholdet som regel er kortvarigt, kan man altid tillade sig lidt mere spræl og pang, end i stuen hvor man skal kunne sidde og slappe af. Tapetets mangfoldighed har gjort det meget lettere at understrege rummets karakter.

Man kan f.eks. sagtens tapetsere i badeværelset!

En tanke eller to!

Der er altid en god idé at bruge lidt tid på at tænke over, hvad du forestiller dig, INDEN du tager på ”tapetindkøb”

Hos Farvehexen kan du vælge mellem ca. 4000 forskellige dessins!

Det giver stor frihed, men kan også betyde total forvirring, hvis du skal ”pløje” dig igennem de 80 tapetbøger vi råder over.  

Giv dig tid til at tænke over:

Hvilken farve?

Vil du opnå en bestemt stemning eller skal tapetet passe til et møbel? Du kan f.eks. vælge tone i tone, eller indrette med komplementærfarver.

Hvilken tekstur/overflade?

Der er stor forskel på hvordan tapet påvirker akustikken. Vinyltapet er hårdere i overfladen end f.eks velourtapet eller noget andet med mere stoflig overflade.

Tapet mønster?

Min erfaring siger mig, at de fleste mænd ikke bryder sig om blomstrede tapeter. Hvis der endelig er plads til lidt romantik, bliver det nok i soveværelset.

Grafiske mønstre derimod er som regel et hit. De skønne retro mønstre fra 60´erne og 70´erne der er genoplivet i nye tryk med tidens trendfarver er heller ikke at foragte. Valget er dit!

Sidst men ikke mindst er prisen værd at overveje. Du kan få tapet fra 139,- kr. til 4399,- kr. pr. rulle. Størsteparten ligger mellem 300,- kr. til 800,- kr. pr. rl. Selvom man i dag ofte bare har brug for et par ruller til en enkelt væg, er prisen ikke uvæsentlig.

Hos Farvehexen har vi stort set styr på, hvad der er i hvilke bøger, og når du har gjort dig disse overvejelser før dit indkøb, slipper du får at skulle igennem alle vores mange tapetbøger.

Udgåede tapetbøger

Vi rydder jævnligt op i tapetbøger fra kollektioner der er udgået.

De er ikke gratis, men næsten!

150,- kr. pr. bog.

Hver bog indeholder ca. 50 sider med vidunderlige farver og mønstre. Lige noget for dig der laver kort, origami, billedkunst eller bare beklæder æsker - det er kun fantasien der sætter grænser

Kan også sendes, mod forudbetaling + fragt.